kies je taal Nederlands English Deutsch Plattegrond vakantiepark 't Urkerbos 0527687775
Zwembad camping het Urkerbos
home   /   nieuwtjes  /   nieuwsoverzicht

Virtuele fietsroute door Flevoland

Tulp klein.jpg De geheime parels ontdekken van het Nieuwe Land, de oneindige weidsheid van de natuur, indrukwekkende landschapskunst, oude vliegtuigen en archeologische vondsten, verhalen van de eilandbewoners op Urk en Schokland. En uiteraard moderne architectuur en landschapskunst in het nieuwste deel van Europa. En dat alles doe je op je eigen fiets rond je eigen huis, virtueel dus.

Deze rondes fiets je buiten of binnen, in je eigen omgeving, waar en wanneer je maar wilt. Je fietst bij heerlijk weer buiten of bij slecht weer gewoon binnen op je hometrainer.

Je fietst een mooie ‘virtuele’ uitdaging met echt afgelegde fietskilometers. Goed voor je gezondheid en leuk om met een paar mensen te doen. Na iedere gepasseerde Parel van Flevoland wordt je informatie, een foto, tekst of filmpje toegestuurd. En bij sommige Flevolandse Parels krijg je een kleine verrassing of korting voor een attractie of traktatie als je later besluit om het in het echt te fietsen. 
Er zijn drie mooie routes voor je. Elk ongeveer 150 km. Sommigen rijden dat in een weekje, anderen doen er wat langer over. Dat maakt dus niet uit, het is tenslotte virtueel. Uiteraard kun je zo ook de route in het echt fietsen, een volgende keer. De virtuele routes lopen door delen van Flevoland met een totaal verschillend karakter. Door het zuiden, midden en oudste deel van het Nieuwe Land.

Kijk voor verdere uitleg op de website: https://www.virtualtouristflevoland.nl/

Terug naar overzicht

  • Stuur als link