• slide1
  • slide17
  • slide7
  • slide5
  • slide24

Vakantiepark 't Urkerbos

Op Urk kunt u heerlijk bijkomen van uw drukke dagelijkse bezigheden. Vissersplaats Urk aan het IJsselmeer heeft cultuur-historie, vele winkels en u kunt er heerlijk eten en drinken.  

Op onze kindvriendelijke familiecamping is voldoende te doen, zoals zwemmen in het openluchtzwembad, relaxen op het terras bij onze sfeervolle horeca, maar ook de speeltuin en bij de verzorgpony’s is een ideale plaats voor ontspanning en ontmoeting. 

Bekijk hier al onze faciliteiten.

In de mei- en zomervakantie wordt er veel georganiseerd voor jong en oud. Honden (mits aangelijnd) zijn toegestaan op de kampeer- en camperplaatsen.

Bekijk hier het animatie programma 

Vakantiepark t Urkerbos ligt in Flevoland, op de bodem van de vroegere Zuiderzee. Je herkent Flevoland meteen als je de provincie binnenrijdt: heldere lijnen, die ruimte, dat moderne. Urk is de parel van Flevoland.

De camping is geopend van 27 maart tot 30 september 2020 25 oktober 2020 (alleen dit jaar hebben we het seizoen verlengd).

Kom vast in de vakantiestemming door het bestuderen van ons parkboekje. Nieuwsgierig hoe het park eruit ziet ? Klik in de bovenbalk op de pictogram van het kaartje om de plattegrond te openen !


Nieuws

Herfstmaand

Herfstmaand

Wilt u er nog even lekker tussenuit met uw caravan of camper in oktober ?
Lees meer..
Corona virus en vakantie

Corona virus en vakantie

Onze camping is open

Lees meer..
Laagseizoen arrangement

Laagseizoen arrangement

Voordelig kamperen in het laagseizoen ?
 
Lees meer..


Bekijk alles

Kom alvast onze camping beleven! Bekijk onze 360 weergaven