kies je taal Nederlands English Deutsch Plattegrond vakantiepark 't Urkerbos 0527687775
  • slide36
  • slide35
  • slide32
  • slide34
  • slide33
home   /   huren  /   overzicht

Groepsverblijf

Vorige Volgende
20150514_141243.jpg

 

Zoekt u een geschikte locatie om met een groep te verblijven? Het kan op Vakantiepark 't Urkerbos!

Verblijf met uw groep in de kabouterhuisjes (14 slaapplaatsen) en CoCo-Sweet Glamping tenten (8 slaapplaatsen) en Finse Cottages (15 slaapplaatsen) ! De kabouterhuisjes, CoCo-Sweet Glampingtenten en Finse Cottages staan in de buurt van elkaar, gescheiden door bebossing en de feestlodge (geschikt voor 30-35 personen) ligt er middenin.
Of huur meerdere blokhutjes (10 stuks bij elkaar), maximaal 40 slaapplaatsen. Enkele blokhutjes hebben een privé sanitair unit ernaast. 
Of huur het comfortabele en ruime familiehuis (maximaal 24 personen). Informatie

Wanneer u samen wilt komen voor ontbijt, lunch, diner, spel en activiteit of gezellige borrel, kunt u terecht in de feestlodge. Overdag kunt u er op uit trekken in Urk en omgeving, ’s avonds gezellig bijeen komen in de feestlodge en daarna uzelf terug trekken in uw eigen huisje. Indien u minimaal 4 accommodaties huurt, mag u gratis gebruik maken (indien beschikbaar) van de feestlodge.
Let op: groepen in de leeftijd van 15 tot ca. 28 jaar worden niet toegelaten !

De accommodaties

De kabouterhuisjes zijn knusse huisjes, geschikt voor 2 tot 4 personen, huisdieren zijn niet toegestaan. In de huisjes vindt u lekkere bedden en een tafeltje. Ook is er de mogelijkheid om koffie of thee te maken. Er is geen kookmogelijkheid en sanitaire voorzieningen in de huisjes; voor de sanitaire voorzieningen kunt u terecht in het nabijgelegen toiletgebouw. Binnen koken en roken is verboden in de kabouterhuisjes. Buiten kunt u op de tuinsets vertoeven. [5 huisjes bij elkaar; totaal 14 bedden]

De CoCo-Sweet Glamping tenten zijn luxe kampeertenten, geschikt voor maximaal 4 personen en eventueel 2 kleine huisdieren. Deze tenten beschikken beide over één 2-persoonsbed en twee 1-persoonsbedden. Verder is er een tafel en 4 krukken aanwezig, met een aanrecht en koelkast. Er is geen kookmogelijkheid en sanitaire voorzieningen in de huisjes; voor de sanitaire voorzieningen kunt u terecht in het nabijgelegen toiletgebouw. Op het terrasje staan tuinstoelen voor u klaar. [2 tenten bij elkaar; totaal 8 bedden]

Ruime Finse Cottage met twee aparte slaapkamers, geschikt voor 5 personen. De keuken is voorzien van een inductie kookplaat, koelkast, vaatwasser en compleet keukeninventaris. De cottage beschikt over een gezellige zitkamer met een apart eetgedeelte. Op het overdekte terras staat een picknicktafel en 2 lounchestoelen. In de badkamer is een douche, toilet en wastafel. Tevens is aanwezig: tv, wifi en warmtepanelen in elke ruimte, airco en wasmachine en droger. 
Max. 2 kleine honden toegestaan. [5 cottages bij elkaar; totaal 25 bedden]

Gezellige blokhut met twee aparte slaapkamers, geschikt voor 4 personen. De keuken is voorzien van een elektrisch 2-pits kooktoestel, koelkast en standaard keukeninventaris.
Onder het afdakje staat een picknicktafel. Voor het sanitair gaat u naar het nabijgelegen sanitairgebouw of u huurt een privé sanitair unit naast het blokhutje. [10 blokhutjes bij elkaar; totaal 40 bedden]

Het familiehuis heeft een lichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en terras, ruime keuken met verschillende apparaten (uitgerust voor zelfcatering), grote speelwei. Er zijn vier slaapkamers met eigen badkamer en 6 slaapkamers met een gedeelde badkamer. Twee slaapkamers zijn voorzien van 2 stapelbedden, de anderen zijn voorzien van heerlijke boxspring bedden.
Alles is gelijkvloers. Voor mindervaliden is een voorziening in de toiletruimte en doucheruimte. Deze accommodatie is ook in de herfst en winter te huur! [1 huis; 24 bedden]

 

Prijzen

Bent u geïnteresseerd in het huren van het groepsverblijf? Neem dan contact met ons op. 

Bekijk hier de Recon voorwaarden toeristisch verblijf
Bekijk hier de Recon voorwaarden vakantieverblijven

Foto's

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van Vakantiepark 't Urkerbos. Klik op de plattegrond om te vergoten.
 
Plattegrond Vakantiepark 't Urkerbos