Camping het Urkerbos
home   /   nieuwtjes  /   reviews

Reviews van gasten van Vakantiepark 't Urkerbos op Urk (14)

# pagina's [2] # per pagina

Leuk om er een nachtje te zijn op deze lokatie.

Leuk om er een nachtje te zijn op zo'n lokatie.
In een ruimte van 2 bij 2 meter kun je alleen slapen. Nou, niet helemaal waar, want je kunt er zelf toch nog koffie en thee zetten. Je ontbijt kun je nog nuttigen aan een piepklein tafeltje. Voldoende tevredenheid voor één of twee nachten.

Eigenlijk geen tegenvallers. Voor WC en douche gebruik even een stukje lopen, maar was niet hinderlijk.
Lees meer.. Waardering 8

Leuk klein huisje

Leuk klein huisje, alles aanwezig wat nodig was. Doordat de huisjes in een kring staan kun je gezellig contact hebben met de buren. Mooie overkapping voor de fiets.
Geen min punten.
Lees meer.. Waardering 10

Prima slaapplek voor één of een paar nachten

Prima slaapplek voor één of een paar nachten
De trekkershutjes (3-hoekig) bieden voor twee personen een droog en veilig onderkomen met een comfortabele slaapplaats voor twee personen. Je kunt koffie of thee zetten en douches zijn vlakbij. Ook fijn dat onze motoren droog onder het afdak mochten staan en we hadden leuke buren. Het is een klein mooi park en je loopt zo het bos in.

Sanitair schoon maar op delen verouderd. Wel fijn douchen met een kaart ipv muntjes.
Lees meer.. Waardering 9

Veel voorzieningen in het familiehuis, maar wel gehorig

Prachtig familiehuis, grote tuin. Veel voorzieningen in het huisje zelf.

Heb je tips voor ons?

Een vaatwasser met een groep van meer dan 20 personen is wat weinig. Verder is het huisje erg gehorig.


Lees meer.. Waardering 7

Prachtige accommodatie

het was in 1 woord geweldig. prachtige accomodatie (familiehuis). ruime kamers met eigen toilet en douche. grote tuin .
Aan alles is gedacht. En natuurlijk was alles superschoon
Lees meer.. Waardering 9

Super weekend gehad!

Een heel praktisch ingerichte groepsaccomonodatie voor 24 personen. Super schoon en goed ingerichte keuken met twee koelkasten en twee kookplaten. Ruimtelijk en toch heel gezellig.
Ruim voldoende wc’s en douches!
Super weekend gehad!
Lees meer.. Waardering 9

Fantastische Camping

Het eerste jaar hier op de camping en een hele goede vakantie gehad. Super vriendelijk animatie team die de kinderen de hele dag bezig houden. Leuk afwisselend week programma. Personeel is altijd even vriendelijk. Kortom een goede aanrader voor iedereen. Volgend jaar gaan we er zeker weer naar toe.
Lees meer.. Waardering 10

Zo als een camping moet zijn

Goed ontvangs zeer vriendelijk personeel, camping plaats zeer mooi , de ligging zeer mooi, ook voor kinderen een camping waar je eigen goed kan vermaken. Ook een heel mooi zwembad en speeltuin, goed onderhouden. Dicht bij Urk, mooi wandelgebied, en mooi fietsje in de omgeving.
Lees meer.. Waardering 10

Glamping

Mijn eerste kennismaking met glamping was heel goed! De tent was heel comfortabel met magnetron en koelkast en andere benodigdheden. Voor de tent konden we lekker zitten. De camping zelf was ook prima en goede service! En een mooie ligging tegenover het bos waar we lekker met de honden konden wandelen. Zeker een plekje om te onthouden!
Lees meer.. Waardering 9

Een echt vakantiepark

Een leuke, gezellige camping met leuk personeel, veel verschillende activiteiten voor verschillende leeftijden. Het restaurant is na de verbouwing nog gezelliger en het eten is prima. Bij mooi weer, de zon schijnt er vaker lijkt het wel, is ook het terras een aangename plek om te zijn
Lees meer.. Waardering 9

Gezellig sfeervol

Echt een heel leuk vakantiepark.. ziet er goed en verzorgt uit.. vriendelijke eigenaren en leuke mensen om je heen


Lees meer.. Waardering 9

Mooie nette camping

Leuke nette camping. Prima sanitair. Speeltuin konden onze drie kinderen zich prima vermaken. Mooie warme dagen gehad. Daarom ook een camping met zwembad uitgezocht. Helaas was deze in renovatie. Kinderen zeer teleurgesteld. Ook niet op de site vermeld. Enkele dagen geen animatie gehad want de kinderen op Urk hadden geen vakantie. Tja, die van ons en half nederland wel. Dat is niet erg, maar vermeld dit dan even voor we boeken voor iets wat er niet is. Daarom een 6 voor prijs/kwaliteit en activiteiten. Verder mooie omgeving en vriendelijke mensen.
Lees meer.. Waardering 8