kies je taal Nederlands English Deutsch Plattegrond vakantiepark 't Urkerbos 0527687775
Camping het Urkerbos
home   /   nieuwtjes  /   reviews

Reviews van gasten van Vakantiepark 't Urkerbos op Urk (35)

# pagina's [3] # per pagina

Tip

Onze vakantie op de camping is zeer goed bevallen en de sfeer is goed. De vriendelijkheid van het personeel en zeker het personeel aan de receptie, deze zijn erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Urk is de moeite waard voor een uitgebreid bezoek. Vergeet niet om vis te eten bij de jongens van de FANT.
Lees meer.. Waardering 9

We hebben genoten!

De sfeer was geweldig op ons veldje " Uilenvlucht ". We konden het wederzijds goed met elkaar vinden. Af en toe met heel het veldje een BBQ, wederzijdse spelletjes voor de (klein)kinderen geregeld en 's morgens een keertje een gezamenlijk ontbijt, hoe mooi kan het dan zijn, met elkaar.
Lees meer.. Waardering 10

Mooie ruime camperplek

Mooie en ruime camperplek. Inchecken eenvoudig via zuil en aanuit-app. In het seizoen zijn de campingfaciliteiten te gebruiken. Urkerbos aan de overkant van de weg. Goed fietspad naar Urk.
Lees meer.. Waardering 8

Veel Urkers

Zeer vriendelijke dame aan de receptie. Er waren niet veel camperplaatsen bezet. Alle camperplaatsen verhard en schone sanitaire voorzieningen. Op de camping is niet veel te beleven (laagseizoen), veel Urkers hebben hier hun domein gemaakt. Niet voor ons.
Lees meer.. Waardering 6

Leuke plek

Leuke plek, maar voor 17 euro mogen staan op de camperplaats ​​is wat veel voor een alleenstaande. Elektriciteit moet apart worden aangeschaft.
Lees meer.. Waardering 6

Zeer mooie camperplaats

Zeer mooie Camperplaats, zeer goed en schoon sanitair. Het strand en het kleine mooie stadje Urk liggen op 2,5 km afstand. Snack op de CP echt goed, en het zwembad is heerlijk bij de warme temperaturen. We komen terug.
Lees meer.. Waardering 10

Heel leuk parkje !

Heel leuk parkje! Sanitair is schoon! vriendelijke dame aan de receptie! Grote plaatsen! Behalve de dronken buurman was het vannacht erg stil! Ideaal voor kleine kinderen
Lees meer.. Waardering 10

Top !

15,50 € voor 2 personen op een zeer mooie camperstaanplaats, is TOP! + € 5 borg voor de douchekaart. De telefoniste had ons alles uitgelegd en was zeer behulpzaam. Het sanitair is extreem schoon. Je staat voor de camping achter een slagboom op grof grind, heerlijk als het regent. Elke standplaats heeft een relatief groot grasveld. De pony-rijbak is aangrenzend. Urk is met de fiets in 15 minuten gemakkelijk te bereiken.
Lees meer.. Waardering 10

Leuke voor een overnachting met kinderen

Pluspunt: Leuke overnachting gehad in de sfeervolle houten trekkershut. De kinderen vonden het geweldig. Zij konden lekker spelen in de speeltuin en vonden het stapelbed natuurlijk reuze interessant. De ouderslaapkamer is een bedstee. Mooie uitvalsbasis voor een bezoek aan Urk, Schokland en de Orchideeën hoeve.
Minpunt: Lastig dat je voor het gebruik van water naar het privé sanitair (buiten) moet, maar is te doen.
 
Lees meer.. Waardering 8

Klein compact maar compleet mini-huisje

Pluspunt: De rust. Compleetheid van het huisje. Mooi gevarieerd park. Heel vriendelijk personeel. We waren veel te vroeg en hebben in de speeltuin heerlijk in de zon gezeten en na een kwartier kwam er een mevrouw aan met de sleutels! Helemaal top!! Mooi verzorgd en schoon en een mooie locatie om te wandelen en fietsen.
Minpunt: De vliegen, maar daar kan het park niets aan doen, behalve een vliegenmepper neerleggen
 
Lees meer.. Waardering 9

Meer heb je niet nodig!

Ontzettend leuk hutje waarin we sliepen! Bedden lagen heerlijk. Genoeg plek om spulletjes op te bergen door handige lades onder bed. Vlakbij sanitairgebouw.
 
Lees meer.. Waardering 9

Een verblijf dat voldeed aan mijn verwachtingen

De lieve wandelpaardjes die voor slechts 6,- per half uur te huur zijn waren een aangename verrassing. De paardjes staan naast de speeltuin. Zo wisselde mijn dochtertje spelen af met paardjes aaien. Daarnaast maakt men in Urk corona niet groter dan het is. Een aanrader.
Lees meer.. Waardering 8