kies je taal Nederlands English Deutsch Plattegrond vakantiepark 't Urkerbos 0527687775
Animatie camping het Urkerbos

Iets te vieren?


Vakantiepark ’t Urkerbos is de ideale locatie om uw bruiloft, verjaardag, jubileum, kinderfeestje, familiedag, bijeenkomst, vergadering, personeelsfeest, of andere gelegenheid te houden!

Voor elk evenement bieden wij een passende verzorging, geheel naar uw wens. Naast een gezellige borrel, is het ook mogelijk om activiteiten te ondernemen tijdens uw evenement. Denk hierbij aan een speurtocht of klootschieten XXL.

Bekijk hier de Cateringgids 2024


Eetcafé ’t Salonneke


Eetcafé ’t Salonneke is bij uitstek geschikt voor kleinschalige feesten en partijen. U kunt hier met maximaal 55 personen in sfeervolle ruimte uw feest vieren. Bij mooi weer staat ons terras uiteraard tot uw beschikking. Klik voor de cateringgids op de link bovenaan deze pagina. Deze zaal is niet zonder arrangement te huur.
 

Recreatiezaal de Cantianne


Zaal de Cantianne is geschikt voor grotere groepen van minimaal 50 tot maximaal 250 personen. Bij een kleine groep kan de zaal verkleind worden. Er is een podium waarop eventueel een band haar muziek ten gehore kan brengen. Wij beschikken tevens over een muziekinstallatie die u de mogelijkheid biedt om uw eigen muziek te draaien tijdens uw feest. Klik voor de cateringgids op de link bovenaan deze pagina. Deze zaal is niet zonder arrangement te huur.
 
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
 
Tevens is het mogelijk om tijdens het kampeerseizoen wat te komen eten en drinken in ons eetcafé.
In de meivakantie en weekenden én in de zomervakantie (regio Noord) is de horeca (eetcafé en snackbar) elke dag geopend tussen 12.00 en 21.00 uur (tijden onder voorbehoud).

Hier vindt u de menukaart: Menukaart 2024   (wijzigingen voorbehouden)

Het is ook mogelijk om op uw gemak uw bestelling door te geven voor de snackbar (tijdens openingstijden).
Bestel eenvoudig uw keuze, betaal per ideal en kom uw bestelling op het afgesproken tijdstip afhalen.
Scan met uw telefoon deze QR code:

QR code bestelsite

​Of ga naar de website:
https://bestellen.urkerbos.nl/

Ook hebben we regelmatig specials.

Iedereen is van harte welkom.

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van de Koninklijke Horeca Nederland zijn bij ons van toepassing, klik hier voor de link.