empty

Animatie


Vakantiepark ’t Urkerbos organiseert tijdens de kindervakanties leuke activiteiten. Bijvoorbeeld; knutselen, kinderfilms, kinder- en volwassenbingo’s, speurtochten, sport– en spelactiviteiten, schater theater, rondritjes met de huifkar en nog veel meer! Daarnaast zijn suggesties altijd welkom!

Vanaf 9 april is het op Vakantiepark 't Urkerbos gezellig druk. We hebben een eenvoudig Animatieprogramma Paasweekend 2020 met o.a. een kinderbingo en eieren zoeken. Ook in de omgeving is van alles te doen. Heerlijk erop uit met de fiets, of de wandelschoenen om de bossen rondom het park of het vissersdorp Urk te ontdekken.

Kom een lang weekend naar de camping en profiteer van onze aanbiedingen! Op de vertrekdag, maandag 13 april hoeft u niet om 12:00 uur te vertrekken, maar pas om 20:00 uur !In de meivakantie van 25 april tot 2 mei 2020 is er een fantastisch animatieprogramma.

En in de zomervakantie (11 juli t/m 8 augustus 2020) komen de enthousiaste entertainers van De Eendenclub weer naar Urk!

Voorbeeld van het programma in de meivakantie: Meivakantie Holbewoners Boekje
En als voorbeeld een week in de zomervakantie: Diep in het bos

Let op: er kunnen altijd (kleine) wijzigingen plaatsvinden in het programma. Alle activiteiten zijn onder voorbehoud. Deelname aan activiteiten is geheel voor eigen risico.
 
 
In de omgeving zijn er ook ontzettend veel leuke dingen te beleven: Een kleine terugblik naar vorige activiteiten: