kies je taal Nederlands English Deutsch Plattegrond vakantiepark 't Urkerbos 0527687775
Zwembad camping het Urkerbos
home   /   nieuwtjes  /   nieuwsoverzicht

Nieuw camperpark

IMG-20200716-WA0023.jpg In juli 2020 is geopend het nieuwe Camperpark bij Vakantiepark 't Urkerbos. Het camperpark is het hele jaar door toegankelijk.
  In juli 2020 is geopend het nieuwe Camperpark bij Vakantiepark 't Urkerbos.
Het camperpark met 25 extra plekken voor campers is toegankelijk door middel van een incheckzuil en slagboom.
De nieuwe plekken zijn gesitueerd op een apart terrein dat los staat van de rest van de camping. Hierdoor kunnen campers er ook terecht als 't Urkerbos gesloten is.
De betaling kunnen de kampeerders zelf regelen, via een incheckzuil, of via de AanUit-app. Daarna kunt u afvalwater lozen en schoon water tanken. Ook is er tegen vergoeding elektriciteit  beschikbaar. Er is gratis beperkt wifi mogelijk.
De camperplaatsen zijn ruim opgezet met tussen de plaatsen gras.

Het camperpark is het hele jaar door toegankelijk.
Als het naastgelegen Vakantiepark open is (april t/m september), kunt u kostenloos gebruik maken van douche en toilet en overige voorzieningen op het terrein (douchepas tegen borg).
De vergoeding voor een camperplaats per 24 uur op dit nieuwe gedeelte is €14,00 per nacht plus toeristenbelasting (€1,00 per persoon).

De camping breidt het aantal camperplekken uit, omdat Urk erg in trek is bij camperbezitters. Ook in de winterperiode doen veel campers voor een dagje Urk aan.
Met de uitbreiding komt het totaal aantal camperplaatsen op 60.

Opening camperpark
Incheckzuil
Heerlijk genieten camperpark
Overzichtsfoto camperpark

Terug naar overzicht

  • Stuur als link