kies je taal Nederlands English Deutsch Plattegrond vakantiepark 't Urkerbos 0527687775
Zwembad camping het Urkerbos
home   /   nieuwtjes  /   nieuwsoverzicht

Nationale Camper Rally

Logo Nationale Camper Rally-rgb.png Deelnemers van de Nationale Camper Rally zijn van harte welkom op Vakantiepark 't Urkerbos en ontvangen een leuk extraatje wanneer zij komen overnachten! Wij doen mee als locatie voor de Nationale Camper Rally, editie: Terug naar de kust!

Tijdens de Nationale Camper Rally volgen deelnemers individueel een, door Camperstop uitgestippelde, route rondom een bepaald thema en doen zij tal van bijzondere locaties aan. Onderweg worden ze hierbij ook uitgedaagd om vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. Degene die dit het beste doen, maken ook nog eens kans op te gekke prijzen!
 
De volledige route van de rally staat omschreven in een handzaam en compact rallyboek. Natuurlijk wordt er per locatie waardevolle informatie gegeven over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, historie of andere leuke of interessante weetjes. Ook zal je bij veel locaties in de prachtige omgeving goed kunnen wandelen of fietsen, deze routes of natuurgebieden staan dan uiteraard ook vermeld.
 
Vakantiepark 't Urkerbos ligt perfect aan de route en is daarmee aangeduid als ‘tip om te overnachten’!
Wij kunnen dan ook niet wachten om deelnemers van dit initiatief te ontvangen en hebben dan ook zelfs een extraatje ter beschikking gesteld in de vorm van een gratis authentieke Urk-tas boordevol informatie over de omgeving, Urk, met wandel- en fietsroutes. 

Deelnemers van de Nationale Camper Rally ontvangen het rallyboek met bijgesloten van elke locatie een waardebon. Alleen met deze waardebon kunnen deelnemers profiteren van de  gegeven korting of extraatje.

Wil je meer informatie over de Nationale Camper Rally? Kijk dan op https://camperstop.com/nl/nationale-camper-rally

Terug naar overzicht

  • Stuur als link