Iets te vieren?

Vakantiepark ‚t Urkerbos is de ideale locatie om uw bruiloft, verjaardag, jubileum, kinderfeestje, familiedag, bijeenkomst, vergadering, personeelsfeest, of andere gelegenheid te houden!

Voor elk evenement bieden wij een passende verzorging, geheel naar uw wens. Naast een gezellige borrel, is het ook mogelijk om activiteiten te ondernemen tijdens uw evenement. Denk hierbij aan handboogschieten, diverse speurtochten, Hollandse spellen en nog veel meer.

Bekijk hier de Cateringgids van 2018

 

Hieronder vindt u de verschillende zalen:

feestlodge

Feestlodge

Onze knusse feestlodge is geschikt voor 30 personen. Een ideale ruimte voor een intieme bijeenkomst. De feestlodge is voorzien van tafels, stoelen en een aanrechtblad. Op deze locatie mag u zelf consumpties verzorgen. Eventueel is catering mogelijk. Kijk hier voor de huurprijs van deze lodge: Prijslijst Feestlodge 2018

 

Eetcafé ‚t Salonneke

CIMG6772

 Eetcafé ‚t Salonneke is bij uitstek geschikt voor kleinschalige feesten en partijen. U kunt hier met maximaal 60 personen in sfeervolle ruimte uw feest vieren. Bij mooi weer staat ons terras uiteraard tot uw beschikking. Klik voor de cateringgids op de link bovenaan deze pagina. Deze zaal is niet zonder arrangement te huur.

 

 

Recreatiezaal de Cantianne

Cantianne

Zaal de Cantianne is geschikt voor grotere groepen van minimaal 50 tot maximaal 250 personen. Bij een kleinere groep kan de zaal verkleind worden. Er is een podium waarop eventueel een band haar muziek ten gehore kan brengen. Wij beschikken tevens over een muziekinstallatie die u de mogelijkheid biedt om uw eigen muziek te draaien tijdens uw feest. Klik voor de cateringgids op de link bovenaan deze pagina. Deze zaal is niet zonder arrangement te huur.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Tevens is het mogelijk om tijdens het kampeerseizoen wat te komen eten en drinken in ons eetcafé.

Tot 2 september is de horeca (eetcafé en snackbar) elke dag geopend tussen 11.00 en 22.00 uur. Hier vindt u de menukaart: Menukaart hoofd en lunchgerecht 2018

Ook hebben we regelmatig specials.

U bent van harte welkom.

 

acsi adac recron Untitled-2