Comfort kampeerplaats

Comfortplaatsen bieden u een extra aangenaam verblijf.

Op een comfortplaats heeft u beschikking tot water aan- en afvoer en kabelaansluiting voor uw televisie (uw tv dient geschikt te zijn voor een digitaal signaal met DVB-C aansluiting). Wij beschikken over 5 velden met comfortplaatsen.

Deze velden zijn gesitueerd nabij zwembad en grote speeltuin. Verschillende veldjes beschikken over een zandbakje voor de kinderen. De comfortplaatsen beschikken over 6 ampère stroom.

Op onze kindvriendelijke familie camping is voldoende te doen, zoals zwemmen in het zwembad, relaxen op het terras bij onze sfeervolle horeca, de manege biedt verschillende activiteiten, maar ook de speeltuin en kinderboerderij is een ideale plaats voor ontspanning en ontmoeting. In de vakanties wordt er veel georganiseerd voor jong en oud door het animatie team.

Wanneer u er even tussenuit wilt, kunt u naar Urk. Loop even over de haven en struin door de vele smalle straatjes en weggetjes. Eet een visje in een van de vele visrestaurants of bezoek een museum. Voor meer informatie over Urk kunt u de Tourist Info Urk raadplegen of bezoeken.

Zoekt u het liever iets verderop? Vanaf Urk zit vlot op de snelweg naar Lelystad, Almere of zelfs Amsterdam. Bezoek in Lelystad het Aviodrome of de Bataviawerf. Voor winkelplezier kunt u naar Batavia stad Outlet gaan.

Voor de prijzen klikt u hier.

Klik hier om te reserveren

 
Kampeerplaats met elektra aansluiting
 
 
 
 

acsi adac recron Untitled-2