Kamperen

Op een heerlijke rustige plek, middenin een bos en natuurrijk decor en vlakbij vissersplaats Urk en IJsselmeer ligt Vakantiepark ’t Urkerbos. De familiecamping beschikt over meerdere kampeervelden; van basic tot comfort, voor kleine tentjes, vouwwagens, caravans of campers. De camping is geopend van 30 maart tot 1 oktober.

Klik hier voor de plattegrond van de camping.

Kamperen met je paard

Stel je voor, je wilt even er tussenuit, maar hebt een paard dat uiteraard verzorgd moet worden. Kamperen met je paard kan de oplossing bieden; een ruime comfort kampeerplaats met privé stal en weitje. Mogelijkheid om in de bak te rijden of lekker door het omliggende Urkerbos met ruiterpaden.

Lees meer

Kampeerplaats

Indien u geen behoefte heeft aan veel luxe, dan kunt u uw tentje opzetten op het Hazepad; rustig gelegen aan de rand van de camping. Deze kampeerplaatsen zijn zonder stroomvoorziening.

Lees meer

Glamping

Wilt u wel het plezier van kamperen meemaken, maar beschikt u niet over een kampeermiddel? Verblijf dan eens in een luxe safari-tent of in een kabouterhuisje!

Lees meer

Groepskamperen

Zoekt u een locatie waar u met een groep kampeerders bij elkaar kunt staan ? We hebben twee grote velden beschikbaar voor groepen in elke periode van het jaar.

Lees meer

Campers

Wij hebben 2 campervelden, waar u in alle rust kunt genieten van de prachtige natuur die de camping te bieden heeft.

Lees meer

Comfort kampeerplaats

Comfortplaatsen bieden u een extra aangenaam verblijf. Op een comfortplaats heeft u beschikking tot water aan- en afvoer en kabelaansluiting voor uw televisie. Wij beschikken over 5 velden met comfortplaatsen.

Lees meer

acsi adac recron Untitled-2