Iets te vieren?

Vakantiepark ’t Urkerbos is de ideale locatie om uw bruiloft, verjaardag, jubileum, kinderfeestje, familiedag, bijeenkomst, vergadering, personeelsfeest, of andere gelegenheid te houden!

Voor elk evenement bieden wij een passende verzorging, geheel naar uw wens. Naast een gezellige borrel, is het ook mogelijk om activiteiten te ondernemen tijdens uw evenement. Denk hierbij aan handboogschieten, diverse speurtochten, Hollandse spellen en nog veel meer.

Klik hier voor de cateringgids 2017

 

Hieronder vindt u de verschillende zalen:

feestlodge

Feestlodge

Onze knusse feestlodge is geschikt voor 30 personen. Een ideale ruimte voor een intieme bijeenkomst. De feestlodge is voorzien van tafels, stoelen en een aanrechtblad. Op deze locatie mag u zelf consumpties verzorgen. Eventueel is catering mogelijk.

 

Eetcafé ’t Salonneke

CIMG6772

 Eetcafé ’t Salonneke is bij uitstek geschikt voor kleinschalige feesten en partijen. U kunt hier met maximaal 60 personen in sfeervolle ruimte uw feest vieren. Bij mooi weer staat ons terras uiteraard tot uw beschikking.

 

 

Recreatiezaal de Cantianne

Cantianne

Zaal de Cantianne is geschikt voor grotere groepen van minimaal 50 tot maximaal 250 personen. Bij een kleinere groep kan de zaal verkleind worden. Er is een podium waarop eventueel een band haar muziek ten gehore kan brengen. Wij beschikken tevens over een muziekinstallatie die u de mogelijkheid biedt om uw eigen muziek te draaien tijdens uw feest.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

acsi adac recron Untitled-2