Groepsverblijf

Zoekt u een geschikte locatie om met een groep te verblijven? Verblijf dan met uw groep in de kabouterhuisjes (14 slaapplaatsen) en CoCo-Sweet Glamping tenten (8 slaapplaatsen) ! Of huur ons nieuwe familiehuis (max. 24 slaapplaatsen).

De kabouterhuisjes zijn knusse huisjes, geschikt voor 2 tot 4 personen, huisdieren zijn niet toegestaan. In de huisjes vindt u lekkere bedden en een tafeltje. Ook is er de mogelijkheid om koffie of thee te maken. Er is geen kookmogelijkheid en sanitaire voorzieningen in de huisjes; voor de sanitaire voorzieningen kunt u terecht in het nabijgelegen toiletgebouw. Binnen koken en roken is verboden in de kabouterhuisjes. Buiten kunt u op de tuinsets vertoeven.

De CoCo-Sweet Glamping tenten zijn luxe kampeertenten, geschikt voor maximaal 4 personen en eventueel 2 kleine huisdieren. Deze tenten beschikken beide over één 2-persoonsbed en twee 1-persoonsbedden. Verder is er een tafel en 4 krukken aanwezig, met een aanrecht en koelkast. Er is geen kookmogelijkheid en sanitaire voorzieningen in de huisjes; voor de sanitaire voorzieningen kunt u terecht in het nabijgelegen toiletgebouw. Op het terrasje staan tuinstoelen voor u klaar.

Wanneer u samen wilt komen voor ontbijt, lunch, diner, spel en activiteit of gezellige borrel, kunt u terecht in de feestlodge.  Overdag kunt u er op uit trekken in Urk en omgeving, ’s avonds gezellig bijeen komen in de feestlodge en daarna uzelf terug trekken in uw eigen huisje. Indien u minimaal 4 accommodaties huurt, mag u gratis gebruik maken (indien beschikbaar) van de feestlodge. Wanneer u een verzorgde maaltijd of buffet wenst tijdens uw verblijf kunnen wij deze voor u verzorgen. Zie hier onze pagina met arrangementen.

De kabouterhuisjes en CoCo-Sweet Glampingtenten zijn dicht bij elkaar, gescheiden door bebossing en de feestlodge ligt er middenin. Zie onderstaande afbeelding.

Groepsacco

Voor meer informatie over het groepsverblijf, zie de Prijslijst Feestlodge-groepen-14 pers 2017, Prijslijst Feestlodge-groepen-22 pers 2017 of Prijslijst Familiehuis 2017.

Bent u geïnterreseerd in het huren van het groepsverblijf? Neem dan contact met ons op. 

 

acsi adac recron Untitled-2