kies je taal Nederlands English Deutsch Plattegrond vakantiepark 't Urkerbos 0527687775
  • slide25
  • slide19
  • slide18
  • slide16
home   /   huren  /   overzicht

Feest Lodge

Vorige Volgende
CIMG5432.jpg

 

Deze feest lodge is uitstekend geschikt voor een kleinschalig feestje; van kinderverjaardag tot jubileum!

Is uw huiskamer te klein ? Vier uw feestje op de camping ! Deze feestlodge is uitstekend geschikt voor een kleinschalig feestje (max. 30 personen); van kinderverjaardag tot jubileum!

Informatie

In dit houten gebouwtje met zeildak staan tafels en stoelen voor ca. 30 personen. Er is een aanrechtblad, koelkast en diepvriesje. Maar geen stromend water, waterkoker of koffiezetter of serviesgoed. Eventueel kunt u thermosflessen met koffie en thee laten bezorgen en schalen met warme hapjes door onze horeca. Het is toegestaan een eigen BBQ te regelen of bijvoorbeeld een chinees buffet.
Is de temperatuur prima, maar ze verwachten een buitje ? Ook het plaatsen van een (eigen) partytent voor de feestlodge is toegestaan.

Prijzen

De huur van de feestlodge bedraagt 55 euro per dag. Elke bezoeker is 1 euro per persoon extra. Alle faciliteiten van het park mogen gebruikt worden. Indien u minimaal 4 accommodaties (kabouterhuisjes, CoCo Sweets en/of de Finse Cottages) huurt, dan mag u de feestlodge gratis gebruiken (mits beschikbaar).

Om te reserveren kunt u contact opnemen met de receptie of een e-mailtje sturen.

Foto's


 

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van Vakantiepark 't Urkerbos. Klik op de plattegrond om te vergoten.
 
Plattegrond Vakantiepark 't Urkerbos