CoCo Sweet voor 4 personen

Tijdens uw verblijf in de CoCo Sweet Glamping-tenthuisje maakt u kennis met luxe kamperen. U kunt ’s avonds heerlijk slapen in een van de twee slaapkamers, en overdag buiten vertoeven op de veranda of er lekker op uit trekken.  In het huisje zijn verder aanwezig: koelkast, (beperkt) servies, magnetron, koffiezetter, waterkoker, tafel met krukken en stoelen op de veranda. Koken is niet toegestaan in de CoCo Sweet. Wel kunt u gebruik maken van de aanwezige barbecue (zelf houtskool meenemen). In de huisjes zijn geen sanitaire voorzieningen. Voor de sanitaire voorzieningen kunt u terecht in het nabijgelegen sanitairgebouw. Kussens en dekbedden zijn aanwezig, maar lakens en overtrekken niet; deze kunt u eventueel erbij huren.

Tijdens uw verblijf in de CoCo Sweet caravan zult u optimaal genieten van het buitengevoel, maar toch heerlijk kunnen slapen op echte bedden. Ook zeer geschikt voor logés of één overnachting !

Huisdieren (max. 2) zijn toegestaan in de CoCo Sweet caravan. De huisdieren dienen behandeld te zijn tegen vlooien.

Onderstaand vindt u de prijslijst en inventarislijst. Er staan 2 CoCo Sweet tenthuisjes op het veld Reeëndal op nr. 4 en 5.

Prijslijst CoCo Sweet 2019

Inventarislijst CoCo’s 4p

Reserveer nu !

Inventaris:

  • Filterkoffiezetter
  • Waterkoker
  • Magnetron
  • Koelkast met klein vriesvakje
  • Beperkt keukeninventaris
  • Terrasmeubilair en kleine bbq

Reserveren

 

 

 

Klik hier om te reserveren

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

acsi adac recron Untitled-2